Настаняване

Хотелът разполага с: общо 11 двойни стаи, от които 3 са с допълнително легло, 1 луксозна стая с хидромасажна вана и 1 луксозна стая с хидромасажна душкабина и велоергометър.Всички стаи са оборудвани с телевизор с кабелна телевизия, климатик, локално парно, баня с тоалетна, мебели по индивидуален дизайнерски проект.

Двойни стаи
Виж галерия

Те са 6 и разполагат със стандартното оборудване за хотела. Подходящи са за семейна двойка или приятели, както и за бизнес посещения. В 3 от тях има допълнително легло, което може да се използа от деца и възрастни. Максимален брой лица – 2, минимален брой - 1 лице.

Тройни стаи
Виж галерия

Те са 3 и разполагат с дополнителни легла. Тази стаи подходящи за семейства с деца и за големи хора. Максимален ьрой лица – 3, минимален – 1.

Двойни луксозни стаи
Виж галерия

Те са 2 и разполагат със стандартното оборудване за хотела плюс хидро масажни устройства. Едната е оборудвана с хидромасажна душ кабина и велоергометър, а другата - с хидромасажна вана. И двете стаи са с по-голяма площ в сравнение с останалите стаи.Максимален брой лица – 3 (стая с хидромасажен душ), Минимален брой – 1 лице.

Апартаменти
Виж галерия

Разполагат с дневна, която включва хол с кухненска част, спалня с балкон и баня със самостоятелен санитарен възел напълно оборудвани и обзаведени по индивидуален дизайнерски проект. Подходящи за по-дълготрайни бизнес посещения в София, семеен отдих, продължителни лечения и рехабилитация. Минимално настаняване - 1 човек, максимално настаняване - 4 човека.

promo new

promo app

От галерия

Резервация

Име
Моля посочете вашето име.
Телефон
Моля посочете телефон за връзка.
Тип стая
Моля изберете тип стая.
Настаняване  
Моля посочете дата на настаняване..
Заминаване  
Моля посочете дата на заминаване.
Проверка  Проверка    Нов код
Грешен код за проверка.
  
Обадете се сега